Home » News » Sukunsa viimeinen

Sukunsa viimeinen


The Finnish-Russian Civic Forum (FINROSFORUM) promotes cooperation between the peoples of Finland and Russia by supporting civic initiatives for democracy, human rights, and free speech.

Archives

Advertisements
Sukunsa_viimeinen

Markku Lehmuskallion ja Anastasia Lapsuin uusimman elokuvan Sukunsa viimeinen Suomen ensi-ilta on perjantaina 26.02.2010 Helsingin Kinopalatsissa. Ensi-iltaviikolla 26.02.–04.03.2010 elokuvan näytösten yhteydessä järjestetään lukuisia erikoistapahtumia, joissa asiantuntijavieraat eri aloilta avaavat elokuvan teemoja eri näkökulmista.

Elokuvanäytöksissä keskustellaan Helsingissä joka päivä 26.02.–04.03.2010 ja Turussa 03.03.2010. Tilaisuudet järjestää elokuvan tuotantoyhtiö Illume ja levittäjä Pirkanmaan elokuvakeskus. Ensi-illan vieraana Jamalin historian ja nykyisyyden tunteva vapaa toimittaja ja tietokirjailja Ville Ropponen, haastattelijana Voima-lehden Tuomas Rantanen.

Torstaina 04.03.2010 keskustelun aiheena on nenetsien kieli ja kulttuuri. Sukunsa viimeisen kuvaaman alkuperäiskansan nenetsien kulttuurista ja suomen sukulaiskieliin kuuluvasta nenetsin kielestä saapuvat näytökseen kertomaan alan asiantuntijat. Vieraana mm. tutkija Karina Lukin ja elokuvan ohjaajat Markku Lehmuskallio ja Anastasia Lapsui.

Keskustelutilaisuudet alkavat elokuvateatterisalissa itse elokuvan päätyttyä ja kestävät noin tunnin ajan. Katso näytösten koko aikataulu elokuvalehti Elitistin verkkosivustolta. Liput erikoisnäytöksiin Finnkinon normaalien lipunhintojen mukaan arkisin 6,80 euroa ja viikonloppuisin 11,50 euroa. Myös sarjaliput kelpaavat. Lippuja voi ostaa Finnkinosta.

http://www.facebook.com/event.php?eid=327621053630

Advertisements

1 Comment

  1. John says:

    I think it will be an interesting film.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: