Home » News » FINROSFORUM 2010 | “Modernisaatio: sanoista tekoihin”

FINROSFORUM 2010 | “Modernisaatio: sanoista tekoihin”


The Finnish-Russian Civic Forum (FINROSFORUM) promotes cooperation between the peoples of Finland and Russia by supporting civic initiatives for democracy, human rights, and free speech.

Archives

Advertisements

Media_httpstaticbooki_duksr

Suomalais-venäläisen kansalaisfoorumin neljäs vuotuinen seminaari, FINROSFORUM 2010, tuo Helsinkiin useita politiikan ja talouden asiantuntijoita Venäjältä ja muualta. Seminaari pidetään Helsingin Vuosaaressa sijaitsevassa Kulttuurikeskus Sofiassa (os. Kallahdentie 28) keskiviikosta torstaihin 21.-22. heinäkuuta.

Seminaarin ensimmäinen päivä keskittyy Venäjän yhteiskuntarakenteen uudistamisen haasteisiin. Keskusteluun osallistuvat mm. Venäjän entinen varapääministeri Boris Nemtsov, Venäjän valtionduuman jäsen Ilja Ponomarjov, politiikan asiantuntija Andrei Piontkovski, Hermitage Capital Management -rahaston perustaja Bill Browder sekä monia muita. Tilaisuuden puhujalista löytyy verkkosivustoltamme.

Seminaarin toisena päivänä keskustellaan tarpeesta luoda uusia muotoja EU:n ja Venäjän väliselle kansalaisjärjestöyhteistyölle. Suomalais-venäläisen kansalaisfoorumin puheenjohtaja Heidi Hautala ja EU-Russia Centren johtaja Fraser Cameron esittelevät suunnitelman perustaa EU:n ja Venäjän kansalaisfoorumi [pdf]. Monia Venäjän ihmisoikeusliikkeen ja kansalaisyhteiskunnan eturivin edustajia osallistuu keskusteluun.

Seminaari on yleisölle avoin eikä osallistumismaksua ole. Ole hyvä, ilmoittaudu tilaisuuteen verkkosivustollamme: http://finrosforum.fi/pages/registration

FINROSFORUM 2010 -seminaariin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. Seminaari on tärkeä foorumi kansalaisjärjestöyhteistyölle ja oiva tilaisuus saada ensi käden tietoa Venäjän tilanteesta ja sen ulkosuhteista. Kehotamme kaikkia seminaarin osallistujia ottamaan aktiivisesti osaa keskusteluun.

Osa seminaarista lähetetään suorana videosyötteenä internetin kautta. Voit seurata seminaaria myös Twitterissä. Lisätietoja tilaisuudesta ja Suomalais-venäläisestä kansalaisfoorumista saat osoitteesta finrosforum@finrosforum.fi. Löydät meidät myös Facebookista ja Twitteristä. Muista ilmoittautua seminaariin!

Tervetuloa!

FINROSFORUM
finrosforum@finrosforum.fi
www.finrosforum.fi


Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: