Home » News » Finrosforumin uusi puheenjohtaja on Tarja Kantola

Finrosforumin uusi puheenjohtaja on Tarja Kantola


The Finnish-Russian Civic Forum (FINROSFORUM) promotes cooperation between the peoples of Finland and Russia by supporting civic initiatives for democracy, human rights, and free speech.

Archives

Advertisements

Media_httpwwwsdpfisit_ctdth

Suomalais-venäläinen kansalaisfoorumi (Finrosforum) valitsi syyskokouksessaan 20.12.2010 uudeksi puheenjohtajaksi kaupunginvaltuutettu Tarja Kantolan, joka on tähän asti toiminut yhdistyksen varapuheenjohtajana. Kantola on toiminut myös pitkään Kansainvälisen solidaarisuussäätiön puheenjohtajana. Finrosforumin perustamisesta lähtien puheenjohtajana toiminut Euroopan parlamentin jäsen Heidi Hautala valittiin yhdistyksen varapuheenjohtajaksi.

Syyskokouksessa valittiin yhdistykselle yhdeksänjäseninen hallitus. Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi hallitukseen valittiin Amnesty Internationalin Suomen osaston toiminnanjohtaja Frank Johansson, Hufvudstadsbladetin kulttuuritoimittaja Elisabeth Nordgren, kansalaisaktivisti Kerkko Paananen, vapaa toimittaja Ville Ropponen, tulkki ja kansalaisaktivisti Sampo Saari, it-yrittäjä ja kansalaisaktivisti Mikael Storsjö ja Suomen PENin varapuheenjohtaja Jarkko Tontti.

Syyskokous keskusteli tarpeesta parantaa koordinaatiota Suomessa ja muualla Venäjä-työtä tekevien järjestöjen ja yhteistyötahojen kanssa. Finrosforumin aikoo jatkaa keskustelua aiheesta ja kutsuu koolle uuden kokouksen, johon muiden järjestöjen edustajat ovat tervetulleita. Tarkempaa tietoa tästä myöhemmin. Finrosforum seuraa myös suunnitelmaa kehittää EU:n ja Venäjän kansalaisjärjestöjen välistä yhteistyötä EU-Russia Civil Society Forum -projektin kautta.


Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: