Home » News » Putinin Venäjän 13. vuosi

Putinin Venäjän 13. vuosi


The Finnish-Russian Civic Forum (FINROSFORUM) promotes cooperation between the peoples of Finland and Russia by supporting civic initiatives for democracy, human rights, and free speech.

Archives

Advertisements

Media_httpiimgurcomkl_jtkhm

Putinin Venäjän 13. vuosi alkoi oppositiojohtajien pidätyksillä illan pimettyä maanantaina. Epäoikeudenmukaisiksi todetuissa vaaleissa selkeän voiton otti vanha tuttu, maan ainoa todellinen poliittinen johtaja ja neuvostoaikojen KGB-mies Vladimir Putin. Millainen Putinin valtakaudesta tulee?

Aamulehden uutispäällikkö ja entinen Moskovan kirjeenvaihtaja Matti Posio on seurannut Putinin valtakautta sen alkuhetkistä lähtien. Posio työskenteli Moskovassa Boris Jeltsinin kauden lopulla ja seurasi Putinin äkillistä nousua ensin pääministeriksi ja sitten maaliskuussa 2000 presidentiksi.

Tiistaina Matti vastasi koko päivän ajan Aamulehti.fi:n lukijoiden kysymyksiin Putinista ja Venäjästä yleisemminkin. Kysyä sai mitä vain – vastaukset päivittyivät Aamulehti.fi:n sivulle sitä mukaa, kun vastauksia sateli. Ja kysymyksiä tuli monenlaisista aiheista, niin vaalivilpistä kuin Putinin vaimostakin.

http://www.aamulehti.fi/


Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: