Home » News » Venäjän vaaleista ja valeista

Venäjän vaaleista ja valeista


The Finnish-Russian Civic Forum (FINROSFORUM) promotes cooperation between the peoples of Finland and Russia by supporting civic initiatives for democracy, human rights, and free speech.

Archives

Advertisements
Media_httpiimgurcomri_kzgwf

"En pidä vaalit-sanan käyttämisestä Vladimir Putinin uudelleenvalinnan yhteydessä. Kyseessä eivät näet olleet vaalit vaan Vladimir Putinin uudelleenvalinta. Vladimir Putinin uudelleenvalinnalla ja demokraattisilla vaaleilla ei ole mitään tekemistä keskenään", kirjoittaa Jussi Lähde Aamulehden blogissa.

"Vladimir Putin ei ole Venäjän presidentti. Lause "Vladimir Putin valittiin vaaleissa Venäjän presidentiksi" ei kerro vaaleista vaan valeista. Venäjän valeistako? Ei vaan myös meidän. Meidän mediamme ja meidän poliitikkomme kutsuvat Putinia vaaleilla valituksi Venäjän presidentiksi", Lähde toteaa.

"Mikäli olisin toimittaja tai poliitikko puhuisin "Vladimir Putinista, joka käyttää Venäjällä presidentille kuuluvaa valtaa". Sanoilla on merkitystä, sillä sanavalinnat kertovat ajattelustamme tai ajattelemattomuudestamme. Vladimir Putinia, Venäjää ja demokratiaa meillä on ollut aikaa ajatella", Lähde kirjoittaa.

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/jussi-l-hde-ven-j-n-vaaleista-ja-valeista

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: