Home » News » Kenen lippua kannat?

Kenen lippua kannat?


The Finnish-Russian Civic Forum (FINROSFORUM) promotes cooperation between the peoples of Finland and Russia by supporting civic initiatives for democracy, human rights, and free speech.

Archives

Advertisements

Maailmalla omistajat käyttävät fudis- ja lätkäjengejä härskisti maineensa kiillottamiseen. Pian niin voi käydä Suomessakin, jos Jokerit saa uuden omistajan. Siksi myös fanien olisi syytä alkaa miettiä muutakin kuin aloituskokoonpanoja.

“Putinin kaverit” kiinnostuivat Suomesta, otsikoi Uusi Suomi. Nyt miehet ovat laajentamassa bisneksiään Suomessa ja saattavat pian ostaa suomalaisen jääkiekkoseuran. Mitä asiasta sanovat he, jotka ovat työkseen huolissaan?

Olisi kyynistä miettiä vain Jokerien menestystä ja unohtaa Venäjän kansa, sanoo kansalaisjärjestö FINROSFORUMin sihteeri Kerkko Paananen. Hän sanoo varovasti, etteivät Hartwall Areenan omistajien toimet ole ainakaan helpottaneet tavallisen venäläisen elämää.

Paanasta huolestuttaa, mitä tapahtuu, kun “tämänkaltaiset” bisnesmiehet ystävystyvät suomalaisen bisneseliitin kanssa. Kuinka kriittisesti Suomi sen jälkeen suhtautuu Putinin hallintoon, ja mitä tapahtuu, jos satumaisen rikkaiden venäläisten kanssa tulee riitaa?

http://nyt.fi/20130913-laetkae-essee-urheilufanit-tyoentaevaet-paeaensae-pensaaseen/

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: